Plastik enjeksiyon makineleri üreticisi ARBURG, uluslararası yönetim ekibini güçlendirdi. Bharat Sharma, 1 Ekim 2026 itibarıyla Asya-Pasifik bölgesinden sorumlu Bölge Müdürü (Regional Manager APAC) görevini üstlendi.
Bölgede altı ülkede kendi şirketi var
ARBURG’un 28 Ekim 2026 tarihli duyurusuna göre şirketin Asya-Pasifik bölgesinde Malezya, Endonezya, Singapur, Tayvan, Tayland ve Vietnam’da kendi bağlı şirketleri bulunuyor. Bölgedeki diğer ülkelere ise bazıları ARBURG ile onlarca yıldır çalışan dağıtım ortakları aracılığıyla hizmet veriliyor.
Şirket, Sharma’yı geniş uluslararası deneyime sahip, Asya-Pasifik’teki müşteri ve pazar gereksinimlerini derinlemesine bilen deneyimli bir yönetici olarak tanımlıyor. ARBURG’a göre bu görev, Sharma’nın şirketin bu önemli büyüme bölgesindeki pazar konumunu genişletmesine ve müşteriler ile ortaklarla bağları güçlendirmesine olanak tanıyacak.
Diğer bölge sorumluları
Duyuruya göre ARBURG’da Çin’den sorumlu olmaya Zhao Tong devam ediyor. Amerika bölgesinin Bölge Müdürü Martin Baumann, Avrupa bölgesinin Bölge Müdürü ise Steffen Eppler.
Kaynaklar
- ARBURG, “Bharat Sharma reinforces the international management team”, basın bülteni, 28.10.2026: arburg.com
Görsel: ARBURG


